scurte si marunte

s

1. Vorbeam astazi cu Dana inainte de concertul Tori Amos si mi-am dat seama ca eu nu scriu pentru IA, ci pentru mine batranul. Peste vreo 40 de ani, sper sa-mi citesc blogul, si sa il fi tinut intre timp, si sa spun: A. Am avut o viata interesanta, chiar daca uneori mi s-a parut destul de harshaita B. Aparent nu eram chiar asa de prost pe vremea aia (asta adica) – ceva similar mi se intampla acum, cand citesc ce mai scriam acum 10 ani de pilda si imi dau seama ca eram un pusti relativ destept – sau mai exact nu m-am mai desteptat prea mult intre timp. De fapt, daca citesc posturile de anul trecut imi dau seama ca poate m-am prostit un pic. (Asadar, pt cititorii mai noi, cititi mai bine posturile de anul trecut)
2. Concertul lui Tori Amos a fost misto.

3. De Craciun am vrut sa imi iau trei lucruri: un Ipod nano, o masina si un samoed. Mi-am luat un ipod video, o Astra GTC, si atat. E trist ca putem sa dam bani pe lucruri, dar nu putem sa dam timp pe fiinte. Really-really sad.

4. Am scris jumatate de povestire. Destul de draguta. Incepand de luni-marti, o sa o public aici in foileton.

5. Am mai scris inceputul (sub forma de SMS catre mine insumi in timpul concertului Tori Amos) la o scriere mai lunga care sper ulterior sa devina scenariu de film. Premiza: un om decide sa isi lichideze bunurile si sa ii o pastila care ii lasa de trait patru ani de zile (moare apoi subit, sa zicem). Sa traiasca viata condensat si asumat in 4 ani.
6. Uneori mi-e teama ca ma schimb prea des. Dar pe de alta parte ma laud cu asta. Off, primatele astea…

About the author

3 comments

  • Primul lucru pe care l-am aflat despre tine, cand te-am citit prima oara, a fost ca iti plac samoezii. CUm puska mea nu ai avut timp sa iti iei ceva ce iti place atat de mult, dar ti-ai luat repede masina?

  • Da, timpul e miza… Subscriu la partea cu “E trist ca putem sa dam bani pe lucruri, dar nu putem sa dam timp pe fiinte”.
    Eu, conform dorintei, mi-am luat pisica, dar dupa un an de feeling guilty ca bietul animal sta toata ziua singur si inchis in casa, mi-am dat seama ca cel mai intelept gest pe care il pot face este sa duc pisica la bunica la tara – adica sa ii redau libertatea. Dupa experienta mea cu pisica, pot spune ca dorinta de a avea un animal de companie este pretty selfish, in conditiile in care nu reusim sa ne gestionam timpul cum trebuie… Asa ca, no more cats for me 🙁 … cel putin pana nu ma mut intr-un spatiu mai mare unde sa pot tine 2 pisici … sau reusesc sa imi adun energiile si sa fac ordine in timpul meu limitat…

  • Arhi, as avea timp sa merg sa iau un samoed, dar din pacate nu as avea grija sa am grija de el cum trebuie. Ma gandesc ca as putea sa ma arunc si sa vad ce iese, dar ce vina are saracul animal? Doamne, ce mi-ar placea sa pot sa am un samoed si tot ce vine cu el.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta