Semnalizare stradala

S

E ok. E cald, suntem tracasati dar asta nu e motiv  sa fim spamati cu semnalizarea stradala. Ce naibii, am zis ca imi fac aeroport, velodrom si ciclotron. Nu am nevoie de semnalizare stradala pentru ca astea trei vor fi supra-etajate.
————

Acest email este o cerere de comunicare comerciala.
Daca doriti sa primiti comunicari comerciale din partea firmei noastre va rugam sa  dati un reply cu continutul ACCEPT, sau sa cereti o oferta.
Daca nu doriti comunicari din partea noastra, va rugam sa ignorati acest email

Firma noastra comercializeaza la cele mai avantajoase preturi indicatoare rutiere permanente si pentru lucrari, oglinzi stradale, balize, bariere, conuri, lampi galbene intermitente, limitatoare de viteza, stalpisori blocare acces, panouri antiorbire, panouri reflectorizante de dimensiuni mari, panouri pentru lucrari, stalpi ghidare rutiera, parapet ,,New Jersey”, butoni reflectorizanti, marcari din sticla si solari, palete dirijare, baston dirijare cu LED, fanion dirijare, separatori de benzi, suport baliza din cauciuc, semicilindrii reflectorizanti pentru deviere obstacol, folii reflectorizante.

SC Drumalex srl
Tel.  Fax  : 0250/751979
E-mail      : office@drumalex.ro

Bafta la vanzari, ce pot spune…

About the author

2 comments

 • As da 50 ron in momentul asta ca sa aflu exact cati oameni au dat reply mailului. Si as mai paria 200 ron ca numarul lor este mai mic de 3 INDIFERENT cator oameni le-a fost trimis mailul.

  Poate ca se vor maturiza si astia la un moment dat

 • Cateva detalii:

  Received: from mail.extroweb.com ([89.36.197.164]
  X-PHP-Script: http://www.extromedia.ro/cron_sendengine.php for
  X-Sender: drumalexb@paginiafaceri.ro

  Cu ce se ocupa extromedia? Comunica la viitor?
  Ca sa citez, pentru 460 de ron se trimit un numar de 366192 inregistrari.

  Dupa o munca asidua de programare si testari indelungate efectuate pentru a simplifica modul de utilizare, sistemul de campanie email marketing e-contact este perfect functional

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta