Vreau niste colegi tari

V

Adica la fel de tari ca actualii. Prieteni adevarati. Superfunny si superdestepti. Impreuna cu care sa facem chestii misto. Deocamdata webdeveloperi (adica programatori). Anunturile sunt aici si aici sau se poate aplica si la office@tree.ro.

Am zis sa pun anuntul si aici pentru ca:

1. programatorii se suprapun pe targetul blogului meu

2. vreau sa folosesc the power of blogging/refferals: daca cineva stie un programator, ii spune de job, iar aceasta aplica si este selectat – cel care i-a dat de veste va primi un cadou misto (in carti, beri/vinuri, inghetate/prajituri, guldeni de WOW sau cum s-or numi, in functie de profil si preferinte)

About the author

4 comments

  • […] Ce tot frica asta sa angajezi “mercenari”? Chiar toate firmele de IT sunt cu atatea pretentii incat sa stai sa te frustrezi pentru un 1000-1500 RON de exemplu, pentru ca o sa inveti o gramada lucrand pentru ele? Imi vine greu sa cred ca un om capabil se uita la 50 de euro. Sau ca sta pe 300 de euro, ca acei 50 pentru care ar pleca sa fie totusi un procent ce ti-ar face sa lacrimeze o papila. Tind sa cred ca in cazul unui angajator trebuie sa ai o problema serioasa sa postezi asa un anunt de angajare. Angajeaza un om pentru recrutari care sa formuleze un anunt dupa cerintele firmei. Sau cel putin daca vrei sa faci ceva mai nonconformist barem incerci cateva “neologisme” ca Radu intr-un mod placut si nu imi indesi chestii de bun simt cu cizma in gura. Daca vrei sa fi doar trendy dar sa iti mentii seriozitatea si prestigiul, scrii cu eleganta si bun simt precum Catalin in acest anunt. […]

  • ma apuc de trimis pe la unu pe la altu poate castig cadou:))=))muhahaha

    PS: romanu tot tombolist si razuitor a ramas.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta